Fa'agalo le kiliki sa'o, o lea ua matou lolomi NFTs ma Game Boys

E mafai ona tatou ioe uma lava o le NFTs e susu, saʻo? Latou te lamuina le malosi e pei o nati e 'ai fafie, emit le tele o kasa greenhouse, ma faʻaumatia lo tatou lalolagi e ala i le faʻatau atu o le cryptocurrency i le taimi. na'o se tusi fa'akomepiuta o le umiaina o poloka poloka. Fa'afetai, ua tumu le initaneti i faitioga ma tauemuga e uiga i NFTs, ma o le tasi lea na ave le keke…pe ou te matea e mafai ona e fai mai na mana'omia NFTs?na e malamalama.
window.adTech.cmd.push(function() {window.adTech.googletag.display(['ad-slot_1_1_mrec-mobile']); });
Twitter tagata faʻaoga DerrickMustDie faʻapipiʻi le mea ou te manatu o le auala sili ona malie e "gaoi" ai NFTs i luga o le faʻasalalauga faʻasalalau lautele i Ianuari 22nd. Na faʻafesoʻotaʻi e Derrick le Game Boy Advance SP i le lomitusi Game Boy ma kiliki le Print. E fai si faigata nai lo lena, Derrick taʻu atu Kotaku e ala i imeli, ae o le taunuuga o se vaitafe e le gata o taugata manaia ape NFT ua lomia e ala i auala unconventional.Gamers ua uma ona faagaeetia aʻu i glitches ma tamoe vave, ae o lenei feat o loo i luga o se tulaga ese atoa.
"E manaia tele i loʻu manatu," o le alaga lea a Derek i se tweet. O loʻo faʻaleleia atili foi le lomitusi a Game Boy, lolomi NFTs pe a uma NFTs, e pei lava o le lolomiina o tupe. Ou te le fautuaina soʻo se gaoi faʻamatalaga, ae sau i luga! E malie.
window.adTech.cmd.push(function() {window.adTech.googletag.display(['ad-slot_1_1_hpu-mrec-mobile']); });
Ae o le fea NFT na kopiina e Derrick? Na ia fai mai o le filifiliga muamua "o le NFT sili ona taugata na faʻatau atu," ae o le ata moni e mataga ma le iloa pe a lolomi. fa'ata'amilo i autu o aganu'u e pei o bitcoin ma waifus i le YouTube, lea e fesoasoani e fa'agaoioia le fale gaosi gaoi NFT, ma latou google Na maua le "ta'aloga sili ona taugata" ma fa'aaogaina.
Fai mai Derrick, o se tasi o vaega o tauiviga a lana au o le pepa. E aliali mai o le Game Boy lomitusi, o se masini ua mamanuina e galulue ai ma mea pueata Game Boy ma gaosia mai le 1998 i le 2003, e faʻaaogaina pepa vevela e pei o le tele o lomitusi lisiti. 'E le lelei, aua e le fou le pepa a Derrick ma ana uo. E lua a latou voluma ua fa'amaufa'ailogaina, ae o le isi vaega e mai le itiiti ifo i le 2000. Na latou uia ni nai lola ma foliga le lelei o ata.
window.adTech.cmd.push(function() {window.adTech.googletag.display(['ad-slot_1_2_mrec-mobile']);} );
O loʻo i ai pea le faʻafitauli o le tuʻuina atu o le ata i le Game Boy Advance SP ma taʻu atu i le lomitusi Game Boy e fai lana mea. Fai mai Derrick e ala i le faʻaaogaina o le Game Boy Link cable e faʻafesoʻotaʻi ai le lomitusi i le lima (se cable mo fefaʻatauaʻiga Pokémon poʻo taalo i taaloga multiplayer) ma le faaaogaina o le mea pueata Game Boy, sa mafai ona ia kiliki-i luga o le NFT e amata ai le faagasologa. O le uaea sootaga sa finicky, na ia fai mai ai, ma o le masini feaveai muamua na faaaoga e lei galulue faatasi, ma matauina, “... sa matou maua pea mea sese lomitusi,” o le tala lea a Derrick.
"Na matou suʻesuʻeina i luga ole laiga ole lomitusi faʻailoga ma o se maʻa maʻa lea e le lava le malosi o le lomitusi, o lea na matou tuʻuina ai i totonu o ono maa fou AA e faʻaola ai," na ia faʻaopoopo mai ai, aʻo leʻi agai i luma i faʻafitauli lautele o faʻafitauli. mataupu o se vaega ma se vaega o le taulimaina o meafaigaluega tuai.Latou te lei kiina le lomitusi seia oo ina latou maua le Game Boy Advance SP ma se uaea ese.
I le taimi nei ua lolomi e Derrick ma lana 'au le NFT, e foliga mai e faitau miliona, latou te faʻamoemoe e "faʻailoga faʻailoga pepelo i luga o le poloka poloka."
Fa'alogo, ou te le o fautuaina le gaoi o ata iinei. E tatau ona totogi le au tusiata mo galuega latou te tuʻuina i totonu oa latou foafoaga. O lea ia totogi lau gaosiga. e vaʻai i tagata fouvale e pei o Derrick ma isi o loʻo faʻaalia le taua o NFT.
Lolomi jpegs e leai se aoga ma vaitusi lolomi oona i le si'osi'omaga i luga o pepa ua soona gaosia e le pisinisi ogalaau ina ia i ai se upu faataga.


Taimi meli: Feb-17-2022