Laiti ae malosi - Winpal WP58 lomitusi vevela

Faatasi ai ma le televave o le atinaʻeina o le Initaneti, o nisi tagata e vavalo o le a oʻo mai le vaitaimi e leai ni pepa, ma ua oʻo mai le iuga o le lomitusi.Ae ui i lea, o loʻo faʻateleina le faʻaaogaina o pepa i tausaga taʻitasi, ma o loʻo faʻateleina le faʻatau atu o lomitusi i se fua faatatau e toeitiiti 8%.O nei mea uma o loʻo faʻaalia ai e le gata o le a le mou atu le lomitusi, ae o le a faʻavavevave ma faʻavavevave, ma o le a faʻalauteleina ma lautele le faʻaoga.

I le taimi nei, o lo tatou aʻoaʻoga a le ofisa ua sili atu ona le mafai ona tuʻueseeseina mai le lomitusi, pe o le lolomiina o mea i totonu o le ofisa, o le lolomiina o mea e suʻesuʻe ai tamaiti aʻoga, poʻo le lolomiina o lisiti i le supamaketi… O loʻo tatou ola i mea faʻapitoa ua leva ona iai. fufusi.si'omia e lomitusi.A oo mai i le lomitusi, e le mafai ona ou mafaufau i ituaiga uma o lomitusi, e amata mai i lomitusi tetele i fale lomitusi e oo atu i lomitusi feololo i totonu o ofisa ma lomitusi lisiti e pei o risiti laiti mo le aveina, e oo i nai lomitusi laiti e mafai ona lolomi pipii. fa'amatalaga ma ata e mafai ona feavea'i solo.E tele ituaiga lomitusi ma sitaili eseese.

O le tagata autu i aso nei o se masini lomitusi lisiti faʻamalama fou - WinpalWP58, lea e faʻapipiʻi ma faigofie i foliga vaaia, o loʻo i ai se olaga lolomi e oʻo atu i le 50km, ma o le faʻapipiʻiina o mea faʻaaogaina e matua faigofie lava.E tutusa ma lenei mamanu fa'aletagata, pe i totonu o se fale'aiga pisi po'o se supamaketi cashier E mafai ona fesoasoani nofoaga e fa'aitiitia ai le taimi fa'atali i le laina ma fa'aleleia le fa'amalieina o tagata fa'atau.

1

 

I tulaga o foliga vaaia, Winpal WP58 e laʻititi ma mautu, lea e suia ai le ata lemu olomitusi vevelama fa'afaigofie ona tu'u fa'atasi ma POS uma tupe resitala ma komepiuta PC

3

O le ki o le mana, moli faʻailoga ma le faʻamau pepa fafaga o loʻo i luma uma o le fuselage, faʻafaigofie le gaioiga ma faigofie.

5

 

Lomitusi lolomi pepa vevela.

O le pito i tua o le fuselage o loʻo faʻapipiʻiina i totonu o le eletise, o se atinaʻe mo le faʻafesoʻotaʻi i le POS cash register, ma le USB interface mo le fesoʻotaʻi i se PC.

Aotelega: Laiti, maualuga-saosaoa, faʻatuatuaina, faigofie-faʻaoga, ma tele-galuega o le lelei o lenei.lomitusi vevelamaiWinpal.Talu mai lona lisi, sa sailia e kamupani fa'atau oloa e pei o lavalava, fale'aiga, ma supamaketi.Winpal WP58 thermal receipt lomitusi e le gata ina faʻateleina manaʻoga moni o tagata faʻaoga, ae faʻamautinoa lelei foi le lelei ma le lelei o galuega, lea e talafeagai mo manaʻoga o siosiomaga pisinisi pisi.

DSC_9334_wps iai


Taimi meli: Mati-04-2022