ESP8266-powered risiti lomitusi tu'u le API mapu ile laau mate

Na aumaia e [Davide Gironi] ana faamatalaga faafuainumera i le lalolagi moni ma fausia lana lava tusi tusi tusi e ala i le lomitusi lisiti o le nofoaga o le faatauina atu ma le ESP8266.
Ua uma ona e va'ai i nei lomitusi lisiti i le faamalama o le oka a le faletalimalo.E tuʻuina atu e le 'auʻaunaga se faʻatonuga mai soʻo se masini i totonu o le faleaiga atoa, ona faʻapipiʻi lea o se faʻamatalaga pepa mo le kuka e amata faʻaaoga (pe tipi ese lona tulaga).Aisea e le tatau ai ona tatou maua lenei mea faigofie io tatou olaga?
E fesoʻotaʻi le au lomitusi i le faʻaaogaina o se fesuiaiga o le "Epson Printer Standard Code", lea na tusia ai e [Davide] se faletusi ma sa laki e faʻasoa le code.Fa'aaogā se pa'aga fa'atonu ma nisi o vaega e fa'aopoopo e fa'aopoopo ai le ESP8266 e fai ai le uaea (sei vagana ai le eletise) uaealesi.E i ai le fiafia uma o le faʻatulagaina o faʻamatalaga WiFi, pe a taʻavale, naʻo le oomi o le ki i luga o le faʻailoga ma o le a feanu ai au faʻamatalaga.
Ae fa'atali, o fea e maua mai ai nei fa'amaumauga?O le itulau fa'atulagaina i luga ole laiga e mafai ai e oe ona fa'atulaga le URI i le puna RESTful o lau filifiliga.(XKCD e tasi, a ea?) E mafai ai foi ona e fetuutuunai ulutala, vae, savali sese, ma o le mea moni le logo a le kamupani hacker.
O se tasi o taimi e sili ona matou fiafia i ai lomitusi lisiti o le taimi lea na aumai ai e le faatonu muamua o Hackaday [Eliot Phillips (Eliot Phillips)] le lomitusi lisiti o le tagata lava ia i le Supercon.Sa le mafai ona matou mauaina ni ata o lenei ata, o lea na matou faatumuina ai se tasi oi latou i se mea pueata Polaroid e aumai ai ia te oe se metotia sili ona lelei [Sam Zeloof].
Na'o Mika na'o le fa'amaulaloina o se ata matagofie o ia lava i luga o le blog autu.https://twitter.com/szczys/status/1058533860261036033
I le fa'aogaina o la matou 'upega tafa'ilagi ma au'aunaga, ua e malie manino i la matou fa'atulagaina o fa'atinoga, fa'atinoga ma kuki fa'asalalauga.aoao atili


Taimi meli: Mati-29-2021