Ta'uta'ua maualuga Saina 3-Inisi High Quality Label Thermal Resiti Lomitusi

O meafaigaluega a Tom e iai le lagolago a le au maimoa.E mafai ona matou maua ni komisi fa'atasi pe a e fa'atau mai i so'otaga i luga o la matou upega tafa'ilagi.malamalama atili
O le lomitusi vevela maualalo ua i ai mo le tele o tausaga, ma e masani ona tatou vaʻaia i gaioiga aʻo faʻatau faʻatau. Faatasi ai ma le fesoasoani a le matou SBC Raspberry Pi e sili ona fiafia i ai, e mafai ona tatou liliuina lenei lomitusi faigofie i se mea e sili atu le manaia. , e pei ona faʻaalia e le Reddit user Irrer Polterer, o loʻo faʻaaogaina se masini lomitusi vevela e faʻamalosia ai lenei YouTube faʻasalalauga faʻasalalauga o Zork.
Afai e te leʻi faʻalogo muamua ia Zork, o se taʻaloga faʻataʻitaʻiga e faʻavae i luga o tusitusiga e faia i se lalolagi faʻataʻitaʻi. O le taʻaloga na faʻaalia muamua i le faaiuga o le 1970s ma vave ona lauiloa mo lona lagolagoina o tulafono lavelave ma se gagana lauiloa. DEC PDP-10 mainframe computer na muamua atiina ae (o le komepiuta o le tele o se potu i lena taimi) .Zork ua tuʻuina atu i le tele o masini, ae e mafai ona matou faʻamautinoa e leʻi mafaufauina le au atinaʻe muamua i le YouTube ma le lomitusi vevela.
E fegalegaleai tagata faʻaoga ma le taʻaloga e ala i le tuʻuina atu o faʻatonuga i se talatalanoaga YouTube ola.O se mea pueata e faʻapipiʻiina i le lomitusi vevela ina ia mafai ai e le tagata faʻaoga ona vaʻai i le gaioiga i le taimi moni. Na faia e Irrer Polterer se tusitusiga masani mo le Raspberry Pi e faʻalogo mo faʻaoga mai se YouTube talatalanoa ma parses i totonu o se emulator tamoe Zork.Check i le uluai pueina ola e vaai po o le a le seti foliga i le faatinoga.
Ina ia toe faia lenei poloketi, e te manaʻomia se Raspberry Pi. E le manaʻomia le tele o le malosi e faʻaaogaina ai se masini lomitusi vevela, ae afai o loʻo e taʻavale Zork ma suʻesuʻe talanoaga YouTube i le taimi e tasi, e le afaina ai. faʻaaoga se faʻataʻitaʻiga e sili atu le RAM e pei o le Pi 4. Ae ui i lea, e mafai e le Pi Zero ona faʻauluina se masini lomitusi vevela ma e tatau foi ona galue, ae mulimuli ane faʻalagolago i le lavelave o le poloketi.
E tusa ai ma le tala a Irrer Polterer, o le code o loʻo taʻavale i luga o le Pi o loʻo tusia i le Python.E faʻalogo i taimi uma mo faʻatonuga mai talatalanoaga YouTube ma auina atu i Frotz, o le Z-Machine emulator mo le faʻagaioia o Zork. o taunu'uga ma tu'u atu i se lomitusi vevela mo le lolomi.
Afai e te fiafia i le faia o lenei Raspberry Pi poʻo le atinaʻeina o se mea faapena, o loʻo e laki. Na faʻasoa e Irrer Polterer le tele o faʻamatalaga e uiga i le fesoʻotaʻiga o le poloketi, faʻatasi ai ma le code source, i luga ole GitHub.O le isi faʻasalalauga ola a Zork ua fuafuaina foi mo tagata faʻaoga .Ia mautinoa e mulimuli i le Irrer Polterer mo nisi faʻamatalaga ma faʻasalalauga i le lumanaʻi.
O Ash Hill o se tala fou ma tusitala faʻaalia mo Tom's Hardware US. Na te faʻatautaia le poloketi Pi mo le masina ma le tele o matou lipoti o Raspberry Pi i aso uma.
Tom's Hardware o se vaega o le Future US Inc, ose fa'asalalauga fa'ava-o-malo ma le ta'ita'i lomitusi numera. Asiasi i la matou upega tafa'ilagi a le kamupani.


Taimi meli: Mati-29-2022