Na fa'aaogaina afi afi fa'afuase'i i le taumafai e faomea i le Itumalo o Caldwell

Na faʻaaogaina e se tamaloa se afi afi faʻafuaseʻi aʻo taumafai e faoa se faleoloa o Lenoir, o le tala lea a se sui o le WBTV.
Na faateia tagata masani i Ross ma le faleoloa o le kamupani i fafo i le faalogo i le mea na tupu.
Fai mai leoleo o Lenoir, o Logan Ryan Jones, 30, na savali atu i totonu o le faleoloa o Ross ma le Kamupani i Harper Avenue i se taimi e te'a o le 12:30pm i le Aso Lulu. .
“Na ia tuu atu i le failautusi se tusi fai mai faamolemole tuu mai ia te au le tupe pe aumai ia te au le tupe a leai o le a ou susunuina le faleoloa,” o le tala lea a le pule o Jonathan Brooks.
Ina ua toe malie le failautusi, na amata ona mulimuli le ua molia i ana taufaamatau. Na fai mai le pule sa ia te ia se moli ma tutuina le de-icer, ma faaleagaina ai le tele o mea faigaluega.
Faatoa maua se vitio o le gaoi moni mai le faleoloa. Na gaoia e le tagata masalomia le de-icer ma fausia se afi mumu mo tagata faigaluega a Lenoir.pic.twitter.com/AQKtcHy1Ak
“Na ia susunuina le lomitusi;na ia susunu le lomitusi lisiti, na ia susunu ni uaea i le pusa tupe, ae e lei afaina ai teineiti, o le mea taua,” o le tala lea a Brooks.
E tele ni fana na fana mai e le ua molia mai le apa, e foliga mai na mu ona lima, ma faanatinati atu i fafo o le faitotoa i luma, lea na vave ona loka e tagata faigaluega i ona tua. O Ashley Bankson sa i tua o le fata i le taimi na tupu ai nei mea uma.
Ua leva e le’i avea Jones ma se tagata sa’oloto, na vave ona pu’e e Leoleo o ia ma molia i le moliaga mamafa o le taumafai e gaoi ma le susunuina o fale.
FESOASOANI: Leoleo: Na susunu e le tamaloa le afi i tafatafa o le cashier i Lenoir, ina ua musu le cashier e faoa.
E $250,000 lana tupe teu.
Na tapunia le faleoloa mo ni nai aso e tuʻuina atu i tagata faigaluega le taimi e faʻatautaia ma faʻamalolo ai se aafiaga e leʻi vaʻaia lava e se tasi.


Taimi meli: Mati-22-2022