Talosaga maketi, lipoti suʻesuʻe, ituaiga, oloa ma suʻesuʻega faʻapisinisi o lomitusi feaveaʻi i le 2027

Surrey, British Columbia, Kanata, Tesema 28, 2021/EINPresswire.com/ - O le lipoti lata mai o suʻesuʻega i luga o le maketi lomitusi feaveaʻi i le vaitau o faʻataʻitaʻiga 2020-2027 e aofia ai le filifilia o kamupani o loʻo faʻagaoioia i le siosiomaga pisinisi ma le fale lomitusi feaveaʻi.Taua O le a le mea e sili atu, o lenei suʻesuʻega o loʻo faʻaalia ai a latou auala manumalo e fesoasoani ai i paaga, tagata e ana pisinisi ma faʻatautaia maketi maketi ia tumau i luma o le tauvaga. a mavae le tausaga.O isi vaega e aofia ai ae le gata i avetaavale maketi, avanoa autu ma faʻalavelave faʻalavelave na iloiloina maeʻaeʻa i le vaitaimi o suʻesuʻega.
Lipoti lautele: O le maketi lomitusi feaveai ua sili atu ona vaeluaina i tulaga o talosaga, tagata faʻauʻu, faʻaogaina faʻaiʻuga, faʻafanua faʻafanua, faʻatau oloa ma auaunaga. vaega.O le aoina atoa o faʻamaumauga i luga o kamupani tetele o loʻo nofoia se tulaga taua i totonu o le alamanuia e faʻaopoopoina le taua tele i le aotelega o suʻesuʻega. i fa'amaumauga fa'afuainumera su'esu'eina e tagata tauva.O se iloiloga toto'a o au'ili'iliga o alamanuia i itu eseese ma fa'amatalaga taua e uiga i le tele o le maketi, fa'asoa, ma le fua o le tuputupu a'e ua avea ai lenei lipoti o se punaoa sili mo faievagelia pisinisi.
O le lipoti e faʻamoemoe e suʻesuʻe le tele o le maketi lomitusi feaveaʻi i le lalolagi e faʻavae i luga o faʻamaufaʻailoga o le tau ma le aofaʻi. Faʻatatau saʻo le sea maketi, taumafa ma isi vaega taua o vaega eseese maketi i le lalolagi lomitusi feaveai maketi maketi. lomitusi feavea'i i le lalolagi atoa.Fa'amanino tulaga taua i le maketi lomitusi feavea'i i le lalolagi atoa e fa'avae i luga o mea taua e pei o le gaosiga, tupe maua, ma le fa'atauga. Fa'alauiloa tele le au ta'alo sili i le maketi lomitusi feavea'i i le lalolagi ma fa'aalia le auala e mafai ai ona latou tauva i le alamanuia. Su'esu'e le gaosiga o gaosiga. ma le tau, tau o oloa, ma faiga eseese e faatatau i ai. Iloilo le faatinoga o itulagi eseese ma atunuu i le maketi lomitusi feaveai i le lalolagi atoa. Va'aiga le tele o maketi ma sea o vaega uma maketi ma itulagi i le lalolagi lalolagi.
O nisi o mea taua i le lipoti: E tusa ai ma tekinolosi, ua vaevaeina lipoti o maketi i ituaiga aafiaga, ituaiga vevela ma ituaiga inkjet. Faatasi ai ma i latou, o le vaega vevela e faamoemoe e ausia se tulaga taua ma vave o tupe maua faʻaopoopo faʻaletausaga tuputupu aʻe fua faatatau i le vaitaimi o faʻataʻitaʻiga, aua e faʻaaogaina lautele i le fausiaina o pepa lolomi, faʻailoga o le pulega o aseta, mamanu saogalemu, faʻailoga paʻu, ma faʻailoga felauaiga. le faavae o alamanuia tūsaʻo, maketi lipoti ua vaevaeina i felauaiga ma logistics, soifua maloloina, fesootaiga, faleoloa, ma isi, ona o le faateleina o le manaoga mo lomitusi lisiti taugofie ma le alualu i luma i tekinolosi komepiuta feaveai, o le felauaiga ma logistics vaega o fa'amoemoe e fa'amauina se fa'atuputeleina malosi fa'aletausaga o tupe maua i le vaitau o fa'ata'ita'iga. Le lomitusi feavea'i Asia ma le Pasefika market o loʻo faʻamoemoe e maua le saoasaoa o le faʻatupulaia o tupe maua ma pulea isi maketi faʻaitulagi i le vaitau o faʻataʻitaʻiga. 19 pandemic.O le maketi o lomitusi feavea'i Amerika i Matu o loʻo faʻamoemoe e faʻaauau pea ona faʻatupulaia tele i le vaitau o faʻataʻitaʻiga. le itulagi.O nisi o tagata taʻalo tele i le lipoti o suʻesuʻega maketi e aofia ai Canon Inc., Bixolon Co., Ltd., Brother Industries Co., Ltd., Honeywell International Inc., Fujitsu Co., Ltd., Hewlett-Packard Enterprise, Printek LLC, Toshiba TEC Inc., Polaroid Inc., ma Zebra Technology Inc.
O le fesili autu na taliina i totonu o le lipoti o le tau ma le voluma o le tele o maketi i le isi lima tausaga? O le fea maketi o loʻo taʻitaʻia nei? o malosiaga autu ma faʻalavelave mo le faʻatupulaia o maketi?
Vaega o maketi o loʻo aofia i le lipoti: Mo faʻamoemoega o lenei lipoti, ua vaevaeina e Emergen le maketi lomitusi feaveaʻi i le lalolagi e faʻavae i luga o tekinolosi, alamanuia tūsaʻo, ma itulagi:
Va'aiga tu'usa'o e ala i alamanuia (tupe maua, USD miliona; 2018-2028) Femalaga'iga ma Logistics Healthcare Telecom Retail Isi
Va'aiga Fa'aitulagi (Maua, Miliona USD; 2018-2028) • Amerika i Matu, Iunaite Setete, Kanata, Mekisiko • Europa Siamani, United Kingdom, Farani, Italia, Sepania, Malolo o Europa • Asia Pacific, Saina, Initia, Iapani, Korea i Saute , Asia Pasefika Isi itulagi o le itulagi • Latina Amerika, Pasila, isi itulagi o Latina Amerika • Sasa'e Tutotonu ma Aferika o Saudi Arabia o United Arab Emirates o Aferika i Saute o Maloga o Sasa'e Tutotonu ma Aferika
Eric Lee Emergen Research +91 90210 91709 Imeli matou iinei Asiasi matou i luga o ala o faasalalauga lautele: FacebookTwitterLinkedIn
O le faʻamuamua a le EIN Presswire o le faʻamalamalamaina o punaoa. Matou te le faʻatagaina tagata e le faʻamalamalamaina, ma o le a taumafai a matou faatonu e faʻaumatia ma le faʻaeteete mea sese ma faʻasesega. .E talia lau fesoasoani.EIN Presswire, po'o le Everyone's Internet News Presswire™, e taumafai e fa'amatala ni tuaoi talafeagai i le lalolagi i aso nei. Fa'amolemole tagai i la matou taiala faatonu mo nisi faamatalaga.


Taimi meli: Tes-30-2021