Ua maua e le RRD se ofo fou e $11 i le sea mai le 'fa'atau fa'atau'

O lo'o fa'aauau pea le ta'aloga fu'a mo le mauaina o le RRD, ae o le taimi lenei i se tauvaga i le va o le Chatham Asset Management ma se vaega ta'iala e le'i ta'ua.
Na iu lava ina manuia le kamupani tumaoti o Chatham Asset Management i le mauaina o le vaega tele lomitusi faapisinisi tele a Amerika i Matu, RR Donnelley & Sons (RRD), lea sa i ai le faatauina atu o le $4.8 piliona. Chatham – RRD e sili ona umia aitalafu ma 14.99% o tagata e umia sea masani na manatu na iu lava ina manumalo i le taua. E tusa ma le $2.3 piliona lona tau.
Ae e lei vave tele. Na toe auai le isi tagata tauofo i le tauvaga. I le aso 29 o Tesema, 2021, na faalauiloa ai e le RRD ua ia mauaina se isi talosaga e le'i talosagaina, e le o noatia mai se vaega e lei faailoaina, ina ia maua uma sea o loo totoe o le oloa masani a le RRD mo le $11 i le sea i totonu. tinoitupe, i lalo o tuutuuga ma aiaiga.I le avea ai o se vaega o lana talosaga, na fai mai foi le tagata faatau fuafuaga o le a ia totogiina le $ 12 miliona a le RRD i le toe totogiina o pili o aitalafu ia Chatham mo le faamutaina o le maliega o le mauaina o loʻo faʻatali ma toe totogi le $ 20 miliona o le faʻamutaina o Chatham na totogi i Atlas Holdings e fai ma sui o le RRD.
E le o le taimi muamua lea ua faia ai e le faalapotopotoga e le o ta’ua igoa se ofo i le RRD. I le aso 27 o Novema, 2021, na tuuina atu ai se talosaga e le noatia e faatau ai le vaega masani a le RRD mo le $10 i tinoitupe, ae i lalo o tuutuuga ma aiaiga faaopoopo. O le taimi mulimuli na ta'ua fa'alaua'itele ai se fa'atau fa'atau…seia o'o mai i le taimi nei.
Faatasi ai ma lenei ofo fou, o le Komiti Faatonu a le RRD, i le feutagai ai ma ana faufautua tau tupe i fafo ma faufautua faaletulafono, na latou filifili ai e talafeagai le faamoemoe o le Fuafuaga a le Vaega Faaupufai o le a iu ai i se "Priority Proposal." e leai se fa'amautinoaga e fa'apea o le fefa'ataua'iga o le a mafua mai i le fuafuaga fa'ata'atia, po'o so'o se isi fefa'ataua'iga o le a fa'ai'uina pe fa'ataunu'uina.
Po o le a lava le itu, e le o tu lava Chatham Asset Management. I le faalauiloaina o le tauofo fou, na faamaonia ai foi e RRD le mauaina o le tusi a Chatham e uiga i le fuafuaga a le pati. , ma o le a le mafai ona faʻamoemoeina e iʻu i ai, o se talosaga faʻamuamua ma o le faaiuga a le komiti o le a solia ai le maliliega a le kamupani ma Chatham.
Na taua atili e Chatham e talitonu e le tatau i le Komiti Fa'atonu a le RRD ona fa'atalanoa pe talanoa ma vaega fa'apitoa, pe tu'uina atu ia i latou fa'amatalaga po'o fa'amaumauga.
O lenei atinaʻe lata mai e mafai ona toe faʻafouina ai le tagi muamua a Chatham o loʻo faʻatali (pe taʻitaʻia ai i ni tagi fou) faasaga i le komiti faʻatonu a le RRD i le Delaware Chancery Court e faʻataunuʻu ai lona tiute faʻamaoni e faʻatautaia le fefaʻatauaʻiga sili mo tagata e umia sea. totogi fa'amuta ma nisi aiaiga o le maliega tu'ufa'atasi a Atlas e le mafai ona fa'amalosia, ma mafua ai ona toe fa'aola e le RRD lana polokalame o fualaau 'ona ma fa'ate'a ai le tulafono a Delaware e ono poloka ai Chatham.E talia sa'o e Toma nisi o aiaiga o lana ofo. Tagata e umia sea e ala i le ofo tauofo a isi vaega.
Afai o le fefaʻatauaʻiga ma le $10.85 i le sea tuʻufaʻatasia o loʻo i ai nei a Chatham e faia e pei ona malilie i ai, o le a oʻo mai se palota sui mo tagata e umia sea. tagata fa'atau (fa'aigoaina o le “Party C”). O le mea lea, e mafai ona toe si'itia ai e Chatham lana tau fa'atau, e sili atu i le $11 i le sea ofo a le Party C.
Mark Michelson is the Editor-in-Chief of Printing Impressions.Michelson, who has held this position since 1985, is an award-winning journalist and a member of several industry honor societies.Reader feedback is always encouraged.Email mmichelson@napco.com
I nei taimi le mafaatusalia o le le mautonu, ua tuuto atu le PRINTING United Alliance ma le NAPCO Media i le tuuina atu o pisinisi lolomi ma fesootaiga vaaia ma punaoa sili ona lata mai i le tulaga o le COVID-19 o loo i ai nei. Ua i ai le aufaigaluega e fesoasoani ia te oe a o tatou onosaia faatasi lenei afa.
I tua i lona 37 tausaga, o lenei lisi faʻaaloalogia o loʻo faʻatulagaina kamupani lomitusi sili ona tele i le Iunaite Setete ma Kanata.


Taimi meli: Ian-18-2022