O faʻailoga faʻamaonia e faʻamalosia ai le talitonuina o tagata faʻatau i le taimi o faʻafitauli o le coronavirus

E mana'omia e fale'aiga ona faia ni faiga e fa'amautinoa ai le saogalemu o a latou oloa pe a tu'ua le nofoaga.
I le taimi nei, o se tasi o faʻafitauli sili ona mamafa mo le aufaipisinisi faleaiga vave, o le faʻamautinoaina o tagata lautele e leʻi oʻo i ai a latou oka e ave i fafo ma ave i fafo e soʻo se tasi e ono feaveaʻi le COVID-19 virus.Faatasi ai ma pulega o le soifua maloloina i le lotoifale o loʻo faʻatonuina le tapunia o faleʻaiga ma tausia le auaunaga vave, o le a avea le talitonuina o tagata faʻatau ma mea taua e vaʻaia ai i vaiaso a sau.
E leai se masalosalo o lo'o fa'atupula'ia o'oga tiliva.O le poto masani a Seattle e maua ai se fa'ailoga vave.O se tasi lea o taulaga muamua a Amerika na tali atu i le faʻalavelave.E tusa ai ma faʻamatalaga mai le kamupani pisinisi Black Box Intelligence, i Seattle, o fefaʻatauaiga o faleaiga i le vaiaso o Fepuari 24 na paʻu i le 10% pe a faʻatusatusa i le 4-vaiaso talu ai.I le vaitaimi lava lea e tasi, o le fa'atauga a le fale'aiga na fa'atauina atu i fafo na si'itia i luga atu i le 10%.
E leʻi leva atu, na faia ai e le US Foods se suʻesuʻega lauiloa na maua ai e toeitiiti 30% o tagata tilivaina o le a faʻataʻitaʻiina meaʻai na latou tuʻuina atu.O loʻo i ai i tagata faʻatau mea e manatua lelei lenei faʻamaumauga ofoofogia.
O loʻo faʻatautaia nei e le au faʻatautaia a latou suʻesuʻega i totonu e puipuia ai tagata faigaluega ma tagata faʻatau mai aʻafiaga o le coronavirus.O lo’o lelei fo’i a latou galuega i le fa’alauiloaina o nei taumafaiga i tagata lautele.Ae ui i lea, o le mea e tatau ona latou faia o le faia lea o auala e faʻamautinoa ai le saogalemu o oloa pe a latou tuʻua le nofoaga ma faʻaalia lenei uiga eseʻese i tagata lautele.
O le fa'aogaina o fa'ailoga fa'afefeteina o le fa'ailoga sili lea ona manino, e ta'u mai ai e leai se tasi i fafo atu o le fale'aiga vave na pa'i i mea'ai.Ua fa'atagaina nei e fa'ailoga atamai le au fa'atautaia e fa'atino ni fofo e fa'amaonia ai i tagata fa'atau e le'i pa'i atu a latou mea'ai e le aufaigaluega tiliva.
E mafai ona fa'aoga fa'ailoga fa'afefeteina e tapuni ai ato po'o atigipusa e afifi ai mea'ai, ma e iai se a'afiaga fa'apitoa e fa'alavelave ai tagata e tilivaina.Fa'alotovaivaia le aufaigaluega tilivaina mai le fa'ata'ita'iga po'o le fa'alavelaveina o mea'ai oka e lagolago ai fo'i le ta'utinoga o le saogalemu o mea'ai a le au fai auaunaga vave.O le fa'ailoga ua saeia o le a fa'amanatu atu ai i tagata fa'atau ua fa'aleaga le oka, ona mafai loa lea e le fale'aiga ona sui le latou oka.
O le isi fa'amanuiaga o lenei fofo tu'uina atu o le mafai lea ona fa'avasegaina oka ma le igoa o le tagata fa'atau, ma e mafai fo'i e le fa'ailoga fa'afefete ona lolomi fa'amatalaga fa'aopoopo, e pei o le igoa, anotusi, mea'ai, ma fa'amatalaga fa'alauiloa.E mafai foi e le igoa ona lolomi se QR code e faʻamalosia ai tagata faʻatau e asiasi i le upega tafaʻilagi a le brand mo le auai atili.
I aso nei, o loʻo i ai i le aufaipisinisi faleaiga meaai mama se avega mamafa, e foliga mai o se galuega faigata le faʻatinoina o igoa faʻamaonia.Ae ui i lea, o Avery Dennison e iai le malosi e liliu vave ai.E mafai e le tagata faʻatautaia ona vili le 800.543.6650, ona mulimuli lea i le vave 3 e faʻafesoʻotaʻi le aufaigaluega aʻoaʻoina o le telefoni, o le a latou mauaina a latou faʻamatalaga ma faamanatu atu i sui faʻatau, o le a vave ona latou faʻafesoʻotaʻi mo le iloiloga o manaʻoga ma tuʻuina atu le fofo saʻo.
I le taimi nei, e tasi le mea e le gafatia e le au faʻatautaia o le leiloa o le talitonuina o tagata faʻatau ma oka.O fa'ailoga fa'afefeteina o se auala e nofo saogalemu ai ma tu matilatila ai.
Ryan Yost o le Sui Peresetene / Pule Sili o Avery Dennison's Printer Solutions Division (PSD).I lona tulaga, o ia e nafa ma le taʻitaʻiga faʻavaomalo ma fuafuaga a le matagaluega o fofo lomitusi, e taulaʻi i le fausiaina o faiga faʻapaʻaga ma fofo i meaʻai, lavalava ma pisinisi faʻatau.
O le lima vaiaso fa'aeletoroni fa'asalalau fa'aeletoroni e fa'atagaina oe e fa'amata'u i tala fou o pisinisi ma mea fou i luga o lenei 'upega tafa'ilagi.


Taimi meli: Iuni-02-2021