E toalua alii na pueina ina ua gaoia tupe na maua i taaloga tomai |Tala Fou

E toalua alii Yankton na taofia faapagota i le aoauli o le Aso Lua ina ua mae'a se suesuega pepelo na maua ai le masalomia o le meth.
I le 1:08 pm Aso Lua, na tali atu ai leoleo a Norfolk i se pisinisi i le 300 poloka o West Omaha Avenue, ma fai mai e lua mataupu na faia ni lisiti pepelo e gaoi ai tupe mai se taaloga tomai i totonu o le pisinisi, o le tala lea a Kapeteni Michael Ball..
Fai mai tagata faigaluega, e to’alua ni ali’i a le kamupani sa fa’afoliga fa’asese pepa o taaloga i le isi faleoloa i nai masina talu ai. Fai mai Ball ua popole le tagata faigaluega ina ne’i toe taumafai tagata.
Na faʻafesoʻotaʻi e le au ofisa ia alii e toʻalua, e taʻua o William Rayner, 40, ma Anthony Kent, 42, o le Yankton. I le taimi o le suʻesuʻega, na iloa ai e le au ofisa o latou taʻitoʻatasi na latou togiina i totonu o le "jackpot" voucher a itiiti ifo ma le lua faleoloa i Norfolk.
Na siaki e le pule o le taaloga tomai le talafaasolopito o le totogiina o masini na faaaoga e Rainer ma Kent ma iloa ai e le tutusa le talafaasolopito o le totogiina ma pepa taʻaloga pepelo, o le tala lea a Bauer. Ona saili lea e leoleo le taavale sa latou i ai.
Na maua e leoleo se masini lomitusi, scanner, pepa lisiti, pepa lomitusi, vaitusi, tele o pepa pepa avanoa ma se paipa tioata na faamaonia i le masalomia o le methamphetamine, o le tala lea a Ball. umia o se vailaau fa'atonutonu.
NEW YORK (AP) - O popolega i le maualuga o le tau o le suauʻu ma le leaga o le tamaoaiga o le lalolagi o le a afaina pe a uma le Iunaite Setete ma paaga faʻateleina le mamafa o tupe i le osofaʻiga a Rusia i Ukraine. sasaa i auro…
Mo i latou e ona fanua ma afioaga ua aafia i le paipa kaponi ua fuafuaina, o se faasologa o fonotaga ua fuafuaina mo le faaiuga o lenei vaiaso.
Northeast Community College i South Sioux City na mauaina pe tusa ma le 100 vave ile fale ole COVID-19 pusa su'ega mai le Dakota County Health Department. E maua fua pusa su'ega mo tamaiti a'oga, faiaoga ma le aufaigaluega i le itu i matu sasa'e, faapea foi ma tagata asiasi i le lotoa lautele.
O se faasologa o talosaga i vaiaso mulimuli o le a lagolagoina ai le tele o taaloga manaia i Madison County, e fa o le a faia i le Me 10 primary.
Nairobi, Kenya (AP) - Ua malilie le vaega a Malo Aufaatasi e fausia se feagaiga faaletulafono o le lalolagi e foia ai le filogia o palasitisi i sami o le lalolagi, vaitafe ma laufanua.
MADISON - O le Komisi o le Itumalo o Madison i le Aso Lua na tuʻuina atu ai ni galuega faʻapipiʻi e valu e sili atu i le $ 5.3 miliona le aofaʻi.


Taimi meli: Mati-03-2022